ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ STIEBEL ELTRON WWK 222 H

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ STIEBEL ELTRON WWK 222 H
Views: 260 Κατασκευαστής: ARISTON
Κωδικός Προϊόντος: WWK 222 H
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
0 Product(s) Sold
2.329,00€
Ποσότητα: Καλάθι

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν την δωρεάν περιβαλλοντική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και έτσι προσφέρουν μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για την θέρμανση του νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η χρήσης αντλίας θερμότητας προσφέρει μια γρήγορη και πολύ βολική λύση. Στο υπόγειο στην αποθήκη ή στο λεβητοστάσιο συγκεκριμένα υπάρχει θερμότητα στην ατμόσφαιρά, είτε από ένα λέβητα είτε από τις ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να αφήνουμε αυτή τη ενέργεια να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Μέχρι και το 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού μπορεί να προέρθει από τον αέρα του χώρου. Μια ολόκληρη μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό οικιακής χρήσης, εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα έτσι ώστε να θερμανθεί όλο το boiler που διαθέτει στο εσωτερικό της η αντλία (200-300 λίτρα).

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Οι WWK 222 Η/302 H είναι συμπαγής αντλίες θερμότητας αέρος ειδικά σχεδιασμένες για υπαίθρια χρήση - εγκατάσταση για την τροφοδοσία ζεστού νερού σε πολλά σημεία χρήσης. Φυσικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική εγκατάσταση σε λειτουργία ανακυκλοφορίας αέρα. Συμπαγής κατασκευή που προσφέρει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Τέλος, δεν χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση, η προκαθορισμένη τιμή ΖΝΧ έχει ήδη ρυθμιστεί.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Το εμαγιέ μεταλλικό περίβλημα και τα υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλή λειτουργία σε εξωτερικές εγκαταστάσεις.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι WWK 222 H και WWK 302 H είναι συμπαγής αντλίες | (μονάδες αντλίας θερμότητας και δοχείο κατασκευασμένος από χάλυβα, με ειδική επίστρωση σμάλτου στο εσωτερικό και τοποθετημένο σε ένα περίβλημα) για την παραγωγή ζεστού νερού σε πολλά σημεία χρήσης (μονοκατοικίες ή διώροφα σπίτια) . Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εσωτερική εγκατάσταση. Ελκυστικός σχεδιασμός, δοχείο με υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετικής απόδοσης / τιμές COP. Πολύ αθόρυβη λειτουργία χάρη στον ηχομονωμένο συμπιεστή.

Αυτές οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης εξοπλισμένες ως πρότυπο με ενσωματωμένες αντιστάσεις επείγουσας ανάγκης / ενισχυτή (Emergency Boost). Έχουν μικρό μέγεθος και ευέλικτο σχεδιασμό. Ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πολύ απαιτητικού προφίλ χρήσης XL σύμφωνα με το πρότυπο EN 16147 και επιτυγχάνουν κορυφαίες αποδόσεις σύμφωνα με τις κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης για αντλίες θερμότητας Ζ.Ν.Χ. (ζεστού νερού χρήσης) που ισχύουν από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η θερμοκρασία ζεστού νερού χρήσης είναι προκαθορισμένη στους> 60°C σε λειτουργία αντλίας θερμότητας. Η χρήση εξαρτημάτων ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, όπως ο συμπυκνωτής ασφαλείας Rollbond για μέγιστη αξιοπιστία και μόνιμα υψηλή απόδοση, καθώς και ένα εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ανόδιο τρέχουσας τάσης συμβάλουν, επίσης στη μέγιστη αξιοπιστία και εξοικονόμηση κόστους για τους τελικούς χρήστες λόγω της εξάλειψης της ανάγκης τακτικών ελέγχων / αντικατάστασης ανοδίου.

 

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  • Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης
  • Κατάλληλες για εξωτερική εγκατάσταση (θερμοκρασία περιβάλλοντος έως -5°C)
  • Αντίσταση τύπου (Emergency Booster) ανάγκης / ενίσχυσης συμπεριλαμβάνεται ως στάνταρ
  • Παρέχουν εξαιρετική άνεση ζεστού νερού χρήσης (προφίλ χρήσης XL σύμφωνα με το EN 16147) καθώς και εξαιρετική απόδοση με πολύ μικρές διαστάσεις
  • Εσωτερικό δοχείο με χωρητικότητα 220 & 300 λίτρων
  • Θερμοκρασία ζεστού νερού χρήσης> 60°C που επιτυγχάνονται μόνο με την αποτελεσματική λειτουργία της αντλίας θερμότητας (χωρίς το Booster)
  • Δεν απαιτούν συντήρηση λόγω του ηλεκτρονικού ανοδίου (εξοικονομούν κόστος για τον έλεγχο ανοδίου / αντικατάσταση που συνήθως απαιτείται τακτικά), καθώς και ενσωματωμένο ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης έκτακτης ανάγκης / αναπλήρωσης συμπεριλαμβανόμενο ως στάνταρ (Emergency Booster)
  • Αθόρυβος συμπιεστής, απομονωμένος από τη ροή του αέρα
  • Έλεγχος της υπάρχουσας θερμότητας μέσω ενσωματωμένου αισθητήρα

Μοντέλο PREMIUM

WWK 222 Η

WWK 302 Η

Ενεργειακή κλάση ( indoor & Outdoor)

A+ (XL)

Λίτρα [L]

220

302

Μέγιστη θερμοκρασία [°C] με λειτουργία αντλίας θερμότητας

65

Μέγιστα λίτρα σε θερμοκρασία +40°C [L]

335

475

Φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας [°C]

-5/+42

-8/+42

Ονομαστική θερμοκρασία ΖΝΧ (EN 16147) [°C]

61

Ονομαστικό προφίλ φορτίου (EN16147)

XL

Μέγιστη διαθέσιμη ονομαστική ένταση ζεστού νερού χρήσης στους +40°C (EN 16147 / Α20)

285

405

COP (EN 16147 / A20)

3.44

3.67

Επίπεδο ηχητικής ισχύος (EN 12102) [dB](A)

60

Μέση στάθμη ηχητικής πίεσης με απόσταση 1 μ., σε ελεύθερο πεδίο

45

Ύψος/Διάμετρος [mm]

1545 x 690

1913 x 690

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: