ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ STIEBEL ELTRON WWK 301 Electronic SOL

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ STIEBEL ELTRON WWK 301 Electronic SOL
Views: 326 Κατασκευαστής: ARISTON
Κωδικός Προϊόντος: WWK 301 Electronic Sol
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
0 Product(s) Sold
2.850,00€
Ποσότητα: Καλάθι

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν την δωρεάν περιβαλλοντική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και έτσι προσφέρουν μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για την θέρμανση του νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η χρήσης αντλίας θερμότητας προσφέρει μια γρήγορη και πολύ βολική λύση. Στο υπόγειο στην αποθήκη ή στο λεβητοστάσιο συγκεκριμένα υπάρχει θερμότητα στην ατμόσφαιρά, είτε από ένα λέβητα είτε από τις ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να αφήνουμε αυτή τη ενέργεια να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Μέχρι και το 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού μπορεί να προέρθει από τον αέρα του χώρου. Μια ολόκληρη μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό οικιακής χρήσης, εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα έτσι ώστε να θερμανθεί όλο το boiler που διαθέτει στο εσωτερικό της η αντλία (200-300 λίτρα).

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας WWK προσφέρουν μια γρήγορη και βολική λύση για τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - ανεξάρτητα από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης που διαθέτουμε. Διατίθενται σε δύο μεγέθη δοχείων και έρχονται με έναν πολύ ελκυστικό σχεδιασμό. Οι αντλίες θερμότητας WWK, με το βέλτιστα μονωμένο εσωτερικό δοχείο, επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας που προσφέρει η μονάδα ελέγχου μέσω της οθόνης LCD προσθέτει την τελική πινελιά. Πληροφορίες όπως η διαθέσιμη ποσότητα μικτού νερού στους +40°C αυτή την στιγμή, μπορούν να ζητηθούν άμεσα.

 

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι αντλίες θερμότητας WWK 220 & 300 Electronic είναι πλήρως ενσύρματες αντλίες θερμότητας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με νέο, ελκυστικό σχεδιασμό, έχουν χωρητικότητα δοχείου 220 & 300 λίτρων. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες θερμότητας, με βέλτιστα μονωμένο δοχείο, επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης. Η τελευταία λεπτομέρεια προστέθηκε από τη νέα ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου με οθόνη LCD, που προσφέρει υψηλό επίπεδο λειτουργικής ευκολίας. Μπορούν να ζητηθούν πληροφορίες όπως η τρέχουσα διαθέσιμη ποσότητα αναμεμειγμένου νερού στους +40°C για παράδειγμα. Μόνο με την λειτουργία αντλίας θερμότητας μπορούν να επιτευχθούν θερμοκρασίες νερού μέχρι 65°C. Η απαιτούμενη ακριβής θερμοκρασία μπορεί να επιλεχθεί με ποικίλο τρόπο. Αυτές οι συμπαγείς συσκευές έχουν σχεδιαστεί για την παροχή περισσότερων σημείων χρήσης. Το επίπεδο εξοπλισμού υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό ανόδιο τρέχουσας τάσης χωρίς να υπάρχει ανάγκη συντήρησης αλλά και έναν ενισχυτή θέρμανσης ( Emergency Boost) έκτακτης ανάγκης.

 

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Το μοντέλο WWK 300 Sol περιέχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορεί να συνδεθεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας (π.χ. το υπάρχον σύστημα θέρμανσης).

 

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  • Αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
  • Πολύ εύκολη εγκατάσταση
  • Συμπαγής σειρά με λειτουργία ανακύκλωσης αέρα
  • Εσωτερικό δοχείο με χωρητικότητα 220 & 300 λίτρων
  • Επιτυγχάνουν την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή απόδοση: A +
  • Θερμοκρασίες ζεστού νερού χρήσης μέχρι 65°C που μπορούν να επιτευχθούν σε λειτουργία αντλίας θερμότητας (χωρίς να είναι απαραίτητο το Emergency Boost)
  • SmartGrid - τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον
  • Εξαιρετικά αξιόπιστες και με μεγάλη εξοικονόμηση κόστους, χάρη στο εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ανόδιο που δεν απαιτεί συντήρηση
  • Μοντέλο WWK 300 Sol περιέχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορεί να συνδεθεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας

 

Μοντέλο PREMIUM

WWK 221 Electronic

WWK 301 Electronic

WWK 301 Electronic SOL

Ενεργειακή κλάση

A+ (L)

A+ (XL)

A+ (XL)

Λίτρα [L]

220

302

291

Μέγιστη θερμοκρασία [°C] με λειτουργία αντλίας θερμότητας

65

Μέγιστα λίτρα σε θερμοκρασία +40°C [L]

330

465

440

Φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας [°C]

-8/+35

-8/+42

-8/+42

Ονομαστική θερμοκρασία ΖΝΧ (EN 16147) [°C]

55

 

 

Ονομαστικό προφίλ φορτίου (EN16147)

L

XL

XL

Μέγιστη διαθέσιμη ονομαστική ένταση ζεστού νερού χρήσης στους +40°C (EN 16147 / Α20)

285

405

381

COP (EN 16147 / A20)

3.44

3.67

3.67

Επίπεδο ηχητικής ισχύος (EN 12102) [dB](A)

52

Μέση στάθμη ηχητικής πίεσης με απόσταση 1 μ., σε ελεύθερο πεδίο

37

Ύψος/Διάμετρος [mm]

1545 x 690

1913 x 690

1913 x 690

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: