ΗΛΕΚΤΡΟΜΠΟΪΛΕΡ 60ΛΤ GLASS ΔΑΠΕΔΟΥ / ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ / ΚΑΘΕΤΟΣ - NOBEL

ΗΛΕΚΤΡΟΜΠΟΪΛΕΡ 60ΛΤ GLASS ΔΑΠΕΔΟΥ / ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ / ΚΑΘΕΤΟΣ - NOBEL
Views: 23898 Κατασκευαστής: NOBEL
Κωδικός Προϊόντος: ΗΝ60Δ/Ο/Κ
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2 Product(s) Sold
159,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 Τρόποι τοποθέτησης

• Οριζόντια τοποθέτηση
• Κάθετη τοποθέτηση
• Επιδαπέδια τοποθέτηση
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δεξαμενής Αποθήκευσης Νερού
• Δεξαμενή αποθήκευσης νερού 
Δεξαμενή αποθήκευσης νερού ειδικά σχεδιασμένη για την ομαλή εκτόνωση των ασκούμενων πιέσεων, με μία μόνο συγκολλητική ραφή,που εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή του σμάλτου. 
Εσωτερική , διπλή επίστρωση σμάλτου ψημένου στους 860°C κατά DIN 4753, για την προστασία κατά της ηλεκτρόλυσης. H επισμάλτωση πραγματοποιείται σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας. Ελέγχονται με ηλεκτρονικά μέσα μία προς μία κατά την έξοδό τους από την μονάδα επισμάλτωσης, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα του σμάλτου!
• Ηλεκτρική αντίσταση
Αποσπώμενη από τη φλάντζα ηλεκτρική αντίσταση ισχύος σύμφωνα με τους εκάστοτε κανονισμούς (1200W-3000W), με αυτόματο, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Εξαγωγή και επανατοποθέτηση χωρίς ειδικά κλειδιά, σε λιγότερο από 1 λεπτό! 
Ολόσωμο λάστιχο στεγανοποίησης για την προστασία της φλάντζας, καθοδική προστασία κατά της ηλεκτρόλυσης. Όλα τα ηλεκτρικά μέρη φέρουν σήμανση CE , σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ60335-1 & EN60335-2-21.
• Προστατευτικό κάλυμμα των ηλεκτρικών μερών
Προστατευτικό κάλυμμα των ηλεκτρικών μερών, για εύκολη πρόσβαση στα ηλεκτρολογικά μέρη , φέρει στυπιοθλίπτη για την ασφαλή διέλευση του καλωδίου σύνδεσης της ηλεκτρικής αντίστασης & ενδεικτικό λαμπάκι λειτουργίας.
• Παροχές νερού
Είσοδος κρύου νερού εξοπλισμένη με ασφαλιστική & αντεπίστροφη βαλβίδα για την εκτόνωση της πίεσης και ειδικά σχεδιασμένο διαχωριστήρα , για την ομαλή διαστρωμάτωση του νερού.
Έξοδος ζεστού νερού από κατάλληλα προσαρμοσμένο ανοξείδωτο σωλήνα
• Εξωτερικό περίβλημα
Εξωτερικό περίβλημα ηλεκτροστατικά βαμμένο, με πλαϊνά καπάκια μοντέρνας σχεδίασης, για εγγυημένη αντοχή στο χρόνο. Διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας (40kg/m3) που καθιστά ελάχιστες της θερμικής απώλειες, διατηρώντας τη θερμοκρασία του ζεστού νερού. Θερμική αγωγιμότητα: λ=0,021 W/m °C (κατά DIN56612, μέτρηση στους 100°C) (DIN EN ISO 845, DIN 53421, ISO 4590, 
DIN ISO 2796)
Θερμόμετρο για την ενδεικτική εμφάνιση της τιμής της θερμοκρασίας
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: