Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΊΦΩΝΕΣ NOBEL

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΊΦΩΝΕΣ NOBEL

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ΝΟΒΕL είναι προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, από μία εταιρεία με παρουσία και δράση 36 ετών στον χώρο της ηλιακής ενέργειας.  Στο διάστημα αυτό, κατάφερε με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, εγκαταστάσεις και δυναμικό, να γίνει ο υπ' αριθμόν 1 κατασκευαστής στην Ελλάδα, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις τόσο στη Ελλάδα όσο και στις εξαγωγές.                                        

Τα προϊόντα της NOBEL εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης, όπως ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, καθώς και στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΥΠΡΟ,ΜΕΞΙΚΟ, ΜΑΡΟΚΟ και πολλές ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Για τον λόγο αυτό, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες NOBEL έχουν διεθνείς πιστοποιήσεις κατασκευής & ποιότητος που πιστοποιούν την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και απόδοσής τους.  

Η εταιρία NOBEL σας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και την δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στις απαιτήσεις αλλά και στις δυνατότητές σας.

Η συνεργασία μας επί 23 χρόνια με την εταιρία NOBEL, μας γεμίζει εμπιστοσύνη τόσο για την αξιοπιστία των προϊόντων της, όσο και τις υπηρεσίες της, και αυτή την εμπιστοσύνη θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Εμείς σας προσφέρουμε τη εμπειρία μας στις επιλογές σας και τις υπηρεσίες μας στην εφαρμογή τους.

ΗΛΙΑΚΟΙ-ΘΕΡΜΟΣΊΦΩΝΕΣ-ΗΛΙΑΚΑ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-NOBEL