Σχετικά με μας

Που Ειδικευόμαστε και που Διαφέρουμε
Η εταιρεία Studio Κlima, ιδρύεται το 1988 στην περιοχή των Πετραλώνων στην Αθήνα από τον Ανδρέας Τσαφογιάννη, Εργοδηγό Ηλεκτρολόγο - Μηχανικό, των ανωτέρων σχολών ΚΑΤΕΕ με αρχική ονομασία «Ηλεκτροθερμική» και αντικείμενο τα συστήματα εξοικονόμισης ενέργειας στον τομέα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσεως. 

Το 1995 σε συνεργασία με τον κο Δημήτριο Λειβιδιώτη μηχανολόγο ψυκτικό ΜΔΤΣ η εταιρεία μετονομάζεται Studio Κlima και επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις εφαρμογές κλιματισμού - αερισμού, οικιακού και επαγγελματικού.    

Στόχος μας ήταν ανέκαθεν και παραμένει, να βρίσκουμε λύσεις που αφορούν την ψύξη ή θέρμανση του χώρου σας, συγκεράζονταν τις εκάστοτε απαιτήσεις σας με την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου.   

19 Χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στο φυσικό αέριο!!
Από τον Σεπτέμβριο του 2000 με την είσοδο  του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ  στην ΑΤΤΙΚΗ, η εταιρεία μας  ξεκίνησε από τους πρώτους να δραστηριοποιείται  στις νέες τεχνολογίες εγκατάστασης και εφαρμογής ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ  για θέρμανση – ζεστό νερό χρήσεως – μαγείρεμα.                     

                     

Η εταιρεία επανδρωμένη με το ανάλογο τεχνικό προσωπικό δραστηριοποιείται στις κατασκευές - εγκαταστάσεις - επισκευές - πωλήσεις και μελέτες στον κλιματισμό ψύξης - θέρμανσης, αερισμού και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου σε κτίρια γραφείων, βιομηχανιών, εργοστασίων, καταστημάτων τροφίμων, ξενοδοχείων, κατοικιών κλπ.

Η άρτια οργάνωση της Εταιρείας σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του τεχνικού της προσωπικού παρέχει την δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης τόσο στο στάδιο της εγκατάστασης όσο και στη μελλοντική υποστήριξη (συντήρηση - βλάβες).

Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών είναι το κίνητρο λειτουργίας της Studio Klima.
Συνεργαζόμαστε με μεγάλους εγχώριους και διεθνείς οίκους, ώστε να είμαστε σε θέση να σας εγγυόμαστε πάντα για την ποιότητα των προϊόντων ψύξης – θέρμανσης που σας παρέχουμε

Παρακολουθούμε συνεχώς τα τεκταινόμενα στον χώρο του κλιματισμού, επαγγελματικού και οικιακού, και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στην περίπτωση σας.
Τα χρόνια εμπειρίας μας και οι συνεργασίες μας με οίκους του εξωτερικού, μπορούν να σας εξασφαλίσουν την αγορά προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες της,να γίνονται επισκέψεις και εκπόνηση προκαταρκτικής μελέτης στον χώρο του πελάτη, δωρεάν για τον νομό Αττικής.
 
Η εμπιστοσύνη πού απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί μοναδική αναγνώριση για εμάς και το ανταποδίδουμε με εξυπηρέτηση σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο καθώς και με την προσφορά ολοκληρωμένων, οικονομικών λύσεων και κάλυψη πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε .