Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

LEXIN ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

LEXIN ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

 

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
 
H ILO Technology - Prestyl δημιουργήθηκε πρωταρχικά για να δώσει λύση στο παγκόσμιο αίτημα εξoικονόμησης ενέργειας και παράλληλα να καλύψει την απαίτηση του καταναλωτή για θέρμανση και αισθητική.
Η θερμική άνεση που προσφέρουν τα θερμαντικά σώματα της Prestyl με παραστάσεις, δένουν με την αισθητική αντίληψη και αξιολόγηση του ωραίου. Η σειρά με παραστάσεις της Prestyl παρέχει περισσότερα από τριακόσια διαφορετικά μοτίβα για να δώσουν χρώμα και ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε ξεχωριστό μας χώρο, το σαλόνι, την κρεββατοκάμαρα, την κουζίνα μας αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, γραφεία, καταστήματα κ.α. Τα θερμαντικά σώματα πλαισιώνονται με κορνίζα χρώματος ασημί ή μαύρη. Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης δική σας επιλογής σχεδίου που αντανακλά την δική σας προσωπικότητα. Τέλος υπάρχει πληθώρα έργων γνωστών σχεδιαστών οι οποίοι έχουν επιτρέψει στην ILO Technology - Prestyl την αναπαραγωγή τους στις επιφάνειες των θερμαντικών σωμάτων.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ 
Η επιλογή των θεμάτων, προσφέρεται σε μορφή μορφή.pdf και μπορείτε να τα δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας εισαγωγής  http://www.lexinhellas.com/
 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

LEXIN, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΥΘΡΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ