Σώμα Λουτρού- Πετσετοκρεμάστρα Stiebel Eltron BHE 100 Plus

Σώμα Λουτρού- Πετσετοκρεμάστρα Stiebel Eltron BHE 100 Plus
Views: 3537 Κατασκευαστής: STIEBEL ELTRON
Κωδικός Προϊόντος: Σώμα Λουτρού-Πετσετοκρεμάστρα Stiebel Eltron BHE 100PLUS
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
0 Product(s) Sold
555,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα θερμαντικά σώματα μπάνιου της σειράς BHE-Plus συνδυάζουν λειτουργικότητα και σχεδιασμό. Η ηλεκτρική σύνδεση προσφέρει το πλεονέκτημα ότι ακόμα και όταν η κεντρική θέρμανση είναι απενεργοποιημένη (π.χ. το καλοκαίρι), μπορεί να θερμαίνει το χώρο ή τις πετσέτες χεριών, εφόσον απαιτείται. Με τον ενσωματωμένο θερμαντήρα ταχείας θέρμανσης το BHE 175 T Plus προσφέρει ακόμα ταχύτερη θέρμανση – σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Ρύθμιση θερμοκρασίας που ικανοποιεί τις ανάγκες

Λόγω της φιλικής προς το χρήστη θέσης του χειριστηρίου, η πρόσβαση στη ρύθμιση θερμοκρασίας είναι πολύ απλή. Οι λειτουργίες άνεσης του ενσωματωμένου ρυθμιστή τονίζουν την απόδοση και την ανώτερη ποιότητα του εξοπλισμού της συσκευής. Οι Πετσετοκρεμάστρες της Stiebel Eltron αποτελούν μία ιδανική – διπλή λύση, καθότι εκτός από το να διατηρούν στεγνή και ζεστή την πετσέτα, θερμαίνουν και το μπάνιο. Η σύνδεση της κεντρικής θέρμανσης με το νέο λουτρό μπορεί να αυξήσει δραματικά το κόστος, ακόμα και σε μια μέτρια ανακαίνιση. Ειδικά αν το δωμάτιο δεν διαθέτει καμία πρόβλεψη για σύνδεση με το κύκλωμα θέρμανσης, ή την πετσετοκρεμάστρα. Οι ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες της Stiebel Eltron μπορούν να τοποθετηθούν με μεγάλη ευκολία καθότι το μόνο που απαιτείται είναι μια πρίζα. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια υψηλή θερμική άνεση με ελάχιστη κατανάλωση χωρίς καμία ιδιαίτερη δαπάνη εγκατάστασης. Ο ευθύγραμμος κομψός σχεδιασμός με ισορροπημένες αναλογίες μεταξύ των πλαισίων, εγγυάται ότι το οπτικό αποτέλεσμα θα κάνει καλή εντύπωση σε κάθε μπάνιο. Οι πετσετοκρεμάστρες της Stiebel Eltron κρατούν τις πετσέτες πάντα έτοιμες προθερμασμένες και στεγνές όπως απαιτείται.

Εξοπλισμός

Πρακτικές και πολύ εύκολες στην χρήση καθότι ελέγχονται μέσο του ηλεκτρονικού ενσωματωμένου θερμοστάτη με ακρίβεια 0,5 του βαθμού κελσίου από +10c έως και +30c. Προγραμματισμός εβδομαδιαίας λειτουργίας αλλά και δυνατότητα αυτόματης εκμάθησης του χρόνου προθέρμανσης του χώρου έτσι ώστε να βρίσκεται το μπάνιο σας ζεστό ακριβός την ώρα που εσείς επιθυμείτε χωρίς άσκοπες αναμονές. Παράγονται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις (500 - 750 - 1000 και 1750 Watt). Το μοντέλο με τα 1750W διαθέτει ενσωματωμένο αερόθερμο χώρου για ακόμα πιο γρήγορη κάλυψη του χώρου.

Εγκατάσταση

Έτοιμες προς χρήση καθότι περιλαμβάνουν ήδη το υγρό μεταφοράς θερμότητας και δεν απαιτείται καμία περεταίρω πλήρωση, ενώ παράλληλα διαθέτουν έτοιμο καλώδιο σύνδεσης ενός μέτρου με φις σούκο.

Ασφάλεια

Όλες οι πετσετοκρεμάστρες Stiebel Eltron διαθέτουν θερμικό ασφαλείας από υπερθέρμανση για ασφαλή λειτουργία. Η εγκατάσταση σε μπάνιο γίνετε σε ζώνη ασφαλείας τύπου 2.

 

 

BHE 50 Plus

BHE 75 Plus

BHE 100 Plus

BHE 175 T Plus

Ισχύς (kW)

500 Watt

750 Watt

1000 Watt

1750 Watt

Πλάτος (mm)

550

550

550

550

Ύψος (mm)

815

1225

1749

1239

Βάθος (mm)

105

105

105

105

Χρώμα

Λευκό

Λευκό

Λευκό

Λευκό

Βάρος (kg)

15

17,5

30

19

Βαθμός IP

IP 24

IP 24

IP 24

IP 24

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: